S’inaugura l’Skate Park de Sitges en un ambient festiu

Les instal•lacions renovades de l’Skate Park es van inaugurar en un acte que va comptar amb una exhibició a càrrec de monitors del Sitges Surf Club.

L’alcalde Miquel Forns, el regidor d’Ensenyament, Joventut i Esports, Eduard Terrado, i la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell van assistir aquest passat divendres 27 d’abril, a la inauguració de les instal·lacions del Skate Park, que ha estat objecte d’uns treballs de millora i condicionament. Monitors del Sitges Surf Club es van encarregar d’amenitzar l’acte, amb una exhibició.

L’alcalde Miquel Forns va comentar que “aquesta obra l’hem fet pensant en tots vosaltres, els usuaris de l’skate, perquè la pugueu gaudir amb l’esport que més us agrada”

El regidor d’Esports, Eduard Terrado ha reconegut que “les vostres aportacions i les que varem aportar des del departament, han donat el fruit d’aquesta remodelació. Sé que hi ha coses per millorar i ens hi posarem. L’important és que hem arribat fins avui”. I, finalment, ha convidat als usuaris de l’skate “que participeu en el debat sobre el pla d’equipaments esportius, si voleu proposar-hi millores”.

L’actuació s’ha dut a terme en els darrers mesos, amb un pressupost de 46.000 euros. Els treballs han consistit en la reparació d’esquerdes i forats del paviment de la zona de rodament, donat que la pista presentava algunes deficiències. També s’ha col·locat una barana de vuit metres com a mesura protectora; s’ha instal·lat una pèrgola, dos bancs i dues papereres a la zona de descans, i s’ha col·locat un rètol informatiu amb els usos de l’espai. També s’ha fet la reparació del tub de vora, la barra de lliscar i la millora de l’enllumenat i s’ha finalitzat amb el repintat de tota la instal·lació.

L’Skate Park, que al llarg de l’any utilitzen desenes de joves, ha estat objecte de diferents remodelacions des de que es va estrenar, com les que es van fer el 2014 i el 2016, quan es van guanyar 15 metres quadrats de superfície.