Finalitza a Ribes la primera fase del pícnic de la Vilanoveta

S’hi ha instal•lat una pista poliesportiva de gesta artificial, un camp de vòlei platja i jocs infantils.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes finalitzarà aquesta setmana la primera fase de millora i renovació del pícnic de la Vilanoveta d’acord amb els terminis previstos. En aquesta primera fase s’ha habilitat la pista poliesportiva amb gespa artificial i s’ha instal·lat un camp de vòlei platja i una petita àrea de jocs infantils.

També s’ha executat la millora i ampliació de l’enllumenat públic, amb 8 nous punts de llum al carrer connectant el polígon industrial de la Vilanoveta (darrere de la VAROSA) amb el nucli antic d’aquesta, i així millorar la seguretat de l’entorn unint els dos àmbits. Per últim, s’ha renovat la xarxa de clavegueram i la instal·lació d’aigua potable a peu de façana per instal·lar una font. Per finalitzar la primera part de les millores, la brigada repararà el mobiliari i barbacoes i realitzaran feines de jardineria perquè l’espai es pugui utilitzar per Setmana Santa.

En la segona fase està prevista la construcció d’un mòdul amb servei de bar, lavabos, terrassa amb pèrgoles (ombra) i mòduls amb diferents barbacoes. Amb l’execució d’aquest projecte es vol aconseguir un ús més adequat i extens, amb equipaments de qualitat i convertir la zona en parc urbà i de lleure obrint-la al veïnat amb accessos per les diferents zones.