Es construeix un nou tram de carril bici al barri de Mar

El nou tram connectarà el carril ja existent de la rambla del Far amb el del carrer de l'Any dels Negats pel carrer de l'Àncora

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està executant el projecte de construcció d’un nou tram de carril bici al barri de Mar, que completarà i tancarà l’anella de carril bici en aquest punt de la ciutat. El nou tram, que transcorrerà pel carrer de l’Àncora, connectarà la rambla del Far amb el tram ja existent del carrer de l’Any dels Negats de manera que es completarà l’anella de carril bici de la façana marítima.

L’actuació, per a la qual s’ha cercat la col·laboració i complicitat de l’Associació de Veïns del barri de Mar i de la Plataforma de Camins Escolars, suposa una inversió de gairebé 80.000 euros.

El nou tram de carril bici s’habilita per tot el carrer de l’Àncora i ha obligat a realitzar alguns canvis en la mobilitat de la zona, com ara l’eliminació de l’estacionament de vehicles i el canvi d’ubicació de la zona de càrrega i descàrrega, que s’ha traslladat al carrer de la Llibertat. La intervenció finalitzarà a mitjans del mes d’agost.