Comencen els treballs de construcció del Circuit de Ciclisme de VNG

La primera fase consisteix en la construcció de la pista asfaltada, que es preveu estigui enllestida a finals de setembre

Ja han començat els treballs de construcció del circuit de ciclisme de Vilanova i la Geltrú. Una infraestructura llargament reivindicada per l’escola de ciclisme i pels usuaris de la bicicleta, amb la qual es guanya en seguretat i suposa un impuls a la pràctica d’aquest esport a la ciutat.

La construcció del circuit es preveu en dues fases. La primera és la construcció de la pista asfaltada amb un recorregut tancat de 515 metres lineals. El cost d’aquesta fase, cofinançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, és de 199.889,86¿€, amb millores de contracte per un import de 42.531,50¿€. La previsió per la fi de la primera fase és a finals de setembre, de manera que el nou circuit ja es podrà utilitzar durant el darrer trimestre de l’any.

El projecte contempla una segona fase que es desenvoluparà més endavant i que consisteix en la construcció d’un edifici administratiu de 57,77 m² on s’encabiran les oficines, magatzem i banys.

El circuit de ciclisme està situat a la parcel·la de 57.200 m² delimitada per l’avinguda dels Països Catalans, l’antiga carretera BV-2112 i el torrent de Santa Magdalena.