Reconeixements als èxits esportius a la 13a Nit de l’Esport de Vilanova i la Geltrú

Enguany el Premi El Far va ser pel Club Patí Vilanova femení, campiones de la Copa de la Reina 2018, i el Premi Adarró per Angel Vedo i Fina Giralt

L’Auditori de Neàpolis va acollir divendres al vespre la 13a edició de la Nit de l’Esport de Vilanova i la Geltrú. Una vetllada, organitzada per Canal Blau i la Regidoria d’Esports, que vol servir per fer un reconeixement a èxits aconseguits pels esportistes i els clubs durant aquesta temporada 2017-2018, així com a aquelles persones que han estat un referent en la promoció de l’esport local.

La Nit de l’Esport reuneix en aquesta celebració aquells esportistes i clubs que competeixen en les categories sènior, i que s’han destacat per les seves bones temporades guanyant campionats en l’àmbit nacional i internacional.

El jurat dels premis concedeix diferents guardons durant la nit.

El Premi El Far ha estat per l’equip sènior femení del Club Patí Vilanova, campiones de la Copa de la Reina. Es tracta d’una menció especial a l’esdeveniment o fet esportiu amb més repercussió i que ha suposat una major projecció de la ciutat durant la temporada.

El Premi Adarró per Angel Vedo i per Fina Giralt, com a reconeixement a aquelles persones que han dedicat una part de la seva vida al foment de l’esport.

També es concedeixen els Premis Volerany, i els Premis Pasífae, com a reconeixement als èxits aconseguits per esportistes i clubs durant la temporada 2017-2018.

Altres dels premis que s’atorguen durant la nit, són al Millor Esportista Masculí, que enguany ha estat pel ciclista Marc Soler, els finalistes van ser IgnasiValldosera (futbol) i Miquel Salvó (bàsquet)

El premi a la Millor Esportista Femenina, va ser per la jugadora de l’equip sènior femení de Club Patí Vilanova Cate Ortega. Les finalistes van ser Neus Múrcia (motociclisme) i Maria Barneda (bàsquet)

Pel que fa al premi a la millor progressió esportiva, va recaure en el jugador del Club Futbol Vilanova, Ivan Torres. Els finalistes van ser Arnau Carreras (bàsquet) i Jan Escala (hoquei)

Per últim, el premi al millor entrenador/a, va ser per Agus isabel, entrenador del primer equip del Club Futbol Vilanova. Els finalistes al premi van ser Jofre Vila (hoquei) i Oriol Pagès (bàsquet)

La Nit de l’Esport va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras, les regidores del govern Olga Arnau i Blanca Albà, i el regidor del grup municipal del Partit Popular, Carlos Remacha.