El Club Patí Vilanova recupera aquest cap de setmana el Torneig Internacional Pasífae

La presentació del torneig que tindrà lloc demà dimarts comptarà amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya

Imatge-cartell. Cedida

Després de diversos anys sense celebrar-se, el Club Patí Vilanova recupera enguany el Torneig Internacional Pasífae. El torneig, que se celebrarà del 30 d’agost a l’1 de setembre al Pavelló Municipal de les Casernes, comptarà amb la participació d’equips procedents d d’Alemanya i França, així com del País Basc, el País Valencià i Catalunya. La presentació del torneig que tindrà lloc demà dimarts comptarà amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el vilanoví Gerard Figueras.

La competició té un doble objectiu. D’una banda, la presentació de la nova temporada dels equips que formen part del Club Patí Vilanova, i d’altra banda com a element de promoció internacional.

Durant els tres dies, més de 90 equips disputaran encontres en totes les categories, des dels equips sèniors fins als més petits de la base.