Diumenge se celebra la tercera edició de l’Ecocursa d’Orientació per l’Ortoll

El termini per inscriure's finalitza aquest divendres

Aquest diumenge 11 de novembre se celebra la tercera edició de l’Ecocursa d’Orientació per l’Ortoll. Una activitat adreçada a tota la família, que té com a objectiu promoure el respecte a l’entorn natural mentre es realitza una activitat esportiva.

Els participants, que faran l’activitat per equips, disposaran de 90 minuts per trobar 15 balises repartides per tot el circuit. Mentre fan el recorregut hauran d’omplir una bossa de brossa, que se’ls proporcionarà a l’inici de la cursa, i que hauran de lliurar plena de deixalles al final de la prova.

La sortida es farà des de l’Escola Llebetx a les 11 del matí, tot i que caldrà que els participants hi siguin a les 9.

L’activitat està limitada a 70 equips i el preu és de 3 € per persona. La recaptació anirà destinada íntegrament a la Plataforma Defensem l’Ortoll, encarregada de la conservació de la zona. Les inscripcions es poden realitzar a les botigues Cota Zero, Intersport Olaria i Evasión Running, fins al 9 de novembre.

L’Ecocursa està organitzada per l’Associació Espavila!, i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i compta amb el suport de la botiga de productes ecològics És l’Ou Fut i de l’Associació Ecoconscient.

Abans de l’inici de la cursa, els assistents podran veure el pas dels cavalls de la Fundació Miranda que realitzen la seva transhumància dels terrenys de l’Ortoll en direcció al Parc Natural del Garraf, on estaran durant l’hivern.