Sons Solers presenta la programació per a la 6a edició

El festival musical que se celebra a la Finca Mas Solers tindrà lloc el divendres 12 de juliol

Imatge de la roda de premsa de presentació amb l'actuació d'Intana. Foto: Jordi Nieto

La Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper 12 de juliol, d’una nova edició del festival musical Sons Solers. Aquesta sisena edició ha estat presentada en una roda de premsa on hi han assistit el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Josep Moya, la directora de la Finca Mas Solers, Cristina Muñoz, el director del Festival, Jordi Bernet i la cantant del grup Intana, Núria Moliner.

L’edició d’enguany arriba després d’una ampliació d’aforament realitzada l’any passat i que permet que fins a mil persones puguin gaudir dels concerts que tenen lloc als jardins Mónaco de la Finca. Aquesta ampliació arribava en l’edició de 2018 amb la creació d’una nova àrea gastronòmica i que per tercer any consecutiu feia exhaurir totes les entrades de l’esdeveniment.

Artistes com Joan Dausà, guanyador de dos premis Enderrock, Joan Miquel Oliver, excompositor i guitarrista de la banda que formava amb Antonia Font i que ara es troba immers presentant el seu cinquè disc en solitari, una de les cantants amb més projecció a Catalunya i que ja és una jove promesa com Pavvla, el grup musical Intana amb Nuria Moliner com a cantant, o Delafe Dj, donen cos al cartell d’aquesta nova edició i que segons informa el director del Festival, Jordi Bernet, encara pot encabir alguna intervenció més com a actuació sorpresa.

Així mateix, el director ha destacat l’entorn idíl·lic on es realitzen aquest seguit de concerts i el gran resultat que en surt de la fusió d’una immillorable ubicació, artistes de gran nivell i una gastronomia pròpia de la finca. Per a Bernet, és molt important el paper que juga aquest festival en la promoció d’artistes de la comarca.