Rick Astley revoluciona el Festival Terramar de Sitges

El britànic va aterrar a l'escenari sitgetà amb el millor pop de la dècada dels 80. Dimarts serà el torn al tribut a Queen amb "God Save The Queen"

Imatge del concert de Rick Astley. Cedida

Rick Astley ja té un nou millor lloc al món, a partir d’aquesta passada nit, el Festival Terramar de Sitges forma part de la seva vida, un escenari on sempre serà benvingut. Rick Astley ha sortit a escena amb ganes de passar-ho bé i fer-ho passar millor. Aquesta ha estat la seva premissa des del primer moment. La connexió entre l’artista i el públic ha estat total. “Together forever”, el segon tema del repertori, ha estat el detonant de la nit perfecta. “Strong strong man”, “She wants to dance”, “Hold me in your arms”, “When’ver U Need S’mbody”, tots temes de la seva primera etapa discogràfica combinats amb les cançons del seu ressorgiment musical l’any 2016 amb l’àlbum “50” amb el que va ser #1 a UK i el seu darrer “Beautiful Life”. Astley ha interpretat el tema “Shotgun”, adaptació del tema de George Ezra’s, basat en el hit dels 80s de Paul Simon “You can call me all”. I a més, ha versionat l’èxit actual “Giant” de Calvin Harris i Rag’n’Bone Man.

La traca final havia d’arribar i ha arribat amb el seu mundialment conegut “Never Gonna Give U Up”. Una cançó que des del seu llançament manté la seva vigència com un dels himnes del pop dels anys 80s. Més de 500 milions de reproduccions a Youtube i número 1 a més de 25 països, inclòs el número 1 al Bilboard nord-americà. Ha estat el clímax d’una nit que no ha decebut ningú, amb un final inesperat amb Rick Astley tocant la bateria mentre interpretava el “Highway To Hell” dels AC/DC.

Propers Concerts:

30 juliol God Save The Queen (SOLD OUT)
31 juliol Hombres G
01 agost Melendi
02 agost Morat
03 agost Dúo Dinámico
04 agost Niña Pastori