Nou membres de diferents entitats vilanovines constitueixen la nova Junta de la FAC

Davant la negativa donada pels integrants de la Federació a presentar candidatures, nou membres de forma independent han decidit constituir la nova executiva amb la finalitat de no arribar a un sorteig aleatori que designés els càrrecs. Entre altres opcions, també s'ha considerat la possibilitat de dissoldre l'organització

La Federació d’Associacions del Carnaval de Vilanova i la Geltrú ha celebrat durant el vespre d’aquest dimarts una assemblea extraordinària per escollir la nova junta local, després que el passat onze d’abril es dissolgués l’última executiva (2016-2019) amb Anna Candela al capdavant.

Davant la negativa dels representants de les més de setanta entitats que conformen la FAC a no presentar cap candidatura per a la seva direcció, nou persones de forma independent a les seves associacions han decidit prendre el relleu, després que s’hagi valorat la possibilitat de realitzar un sorteig aleatori que hagués designat els càrrecs. També s’ha barallat una possible dissolució de l’organització, la qual compta amb més de trenya anys d’història.

La nova junta està formada per Albert Hernández (La Collada), Yolanda López (Nucli Antic), Manoli Guerrero  (Pocasoltes), David Martín (La Disbauxa), Francesc Garcia (Molí de Vent), Llepu (Llaguts), Manel Ábalos (Sant Joan), Rosa (Orfeo), i Iolanda Pérez (Anònims).

Segons ha pogut saber La Ciutat del Garraf, aquesta nova junta és el resultat d’una trobada que va sorgir ahir diumenge 28 d’abril i que s’ha materialitzat en una reunió aquesta mateixa tarda. Yolanda López de l’associació del Nucli Antic ha aclarit que “aquesta unió és el resultat d’una reunió externa a la FAC, celebrada aquesta tarda, on s’ha decidit que si no es presentava cap candidatura, com a última opció, ens presentaríem nosaltres”. Així mateix, aquesta nova junta assegura no tenir definits els càrrecs i anuncia que serà en els dies vinents quan es decidirà quin és el lloc que ocupa cadascú.