L’artista Ki Hong Chung, Premi Sanvisens 2018, exposa al Miramar

El Centre Cultural Miramar acull, del 19 al 24 de novembre, una selecció de les obres de l’artista sud-coreà. La inauguració de la mostra se celebrarà dissabte 19 a les 13 hores

0
160
Imatge cartell de l'exposició. Foto: Aj. Sitges

El guanyador del XXXII Premi de Pintura Sanvisens, l’artista Ki Hong Chung, exposarà una selecció de pintures al Centre Cultural Miramar del 19 d’octubre al 24 de novembre. L’acte d’inauguració se celebrarà dissabte 19 d’octubre a les 13 hores.

Hong Chung va guanyar el Premi Sanvisens l’any passat amb l’obra ‘Colgados’. El jurat va valorar la contribució de l’artista sud-coreà, resident a Cartagena (Múrcia), per la innovació artística amb l’ús de la tècnica mixta sobre metacrilat amb tinta xinesa i oli.

En paraules de Hong “l’art es troba en tot el que vulguis veure, no només en el que et mostrin com a tal; així com ho pugui ser un grafit, també la boira de l’albada a la terra i la nostra imaginació són pintura. Els edificis de la ciutat, una roca de la muntanya i un pensament fugaç són escultura”.

La mostra es pot visitar del 19 al 31 d’octubre amb horari de dilluns a divendres de 10 a 19h; dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h i de 16 a 19h; i de l’1 al 24 de novembre, amb horari de dilluns a divendres de 10 a 16h i dissabte, diumenges i festius d’11 a 14h i de 16 a 18h. L’entrada és lliure.

FER UN COMENTARI