La temporada ‘Escena’ d’hivern–primavera programa més d’un centenar d’activitats a VNG

L' acte de presentació de la programació al Teatre Principal va ser el 25 de gener

La nova temporada d’arts escèniques, música, arts visuals i cinema a VNG comptarà amb més de 100 activitats emmarcades dins d’ “Escena”, nom de la programació que anirà des de febrer a juny. La temporada estable combina exposicions, espectacles de teatre, dansa, circ i concerts professionals. Pels escenaris vilanovins hi passaran grans noms de l’escena del país i també les produccions del programa de suport a la creació.

Les activitats escèniques i plàstiques es poden agrupar en cinc àmbits. D’entrada la programació inclou concerts, espectacles i exposicions professionals. Produccions de gran i mitjà format amb grans noms de l’escena i les arts visuals del país. Un exemple és La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde, que es podrà veure el dissabte, 9 de febrer. Aquesta producció del Teatre Nacional i La Brutal, dirigida per David Selvas, va guanyar tres Premis Butaca 2018

En la línia de suport a la creació (Programa SINGULART) mencionar l’exposició “Façanes, peixeres i un conte ….”, de Iakaré, del 15 de febrer al 3 de març.

El treball amb associacions i escoles de la ciutat és el tercer àmbit de la programació, que busca posar en relleu projectes acadèmics. Aquí hi trobarem projectes com el Cantem i Tots dansen.

La programació familiar Petita Escena també porta noves propostes pels mesos vinents, amb els espectacles programats per La Xarxa Vilanova i els espectacles familiars del Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà.

A més dels espectacles i exposicions la programació va acompanyada d’una sèrie d’activitats complementàries com són l’Escola de l’espectador, les xerrades postfunció amb les companyies, el Parlem de música, les visites comentades a les exposicions i tallers i trobades amb artistes.

El detall de la programació es donarà a conèixer aquest divendres, a partir de les 20 h al Teatre Principal, en un acte presentat per la periodista Anna Poch, i que comptarà amb la participació d’alguns dels protagonistes de la nova temporada.