Hombres G, el triomf d’un estil únic al Festival Terramar

El Festival sitgetà rep aquesta nit a Melendi en el marc de la seva gira "Mi cubo de Rubbik"

Imatge del concert d'ahir d'Hombres G al Terramar. Foto: Festival Jardins del Terramar

L’expectació era màxima minuts abans de començar el concert de la banda més longeva de la història recent del pop espanyol, i grup d’absoluta vigència a la darrera dècada amb gires multitudinàries. Dues hores dels grans èxits de la seva discografia i dels seus nous temes, inclosos al darrer treball “Resurrección” (tretzè disc de la seva discografia).

Hombres G triomfaven davant d’un públic entregat que omplia l’auditori del Festival Terramar de Sitges, per veure en directe els ídols de vàries generacions amb més de tres dècades de trajectòria, sempre en primera línia de l’escena musical. La banda no ha parat de girar als darrers anys, compaginant les seves gires de concerts multitudinaris a Espanya, Estats Units, Mèxic i molts més països de Llatinoamèrica.

Més de vuitanta concerts en els darrers mesos, fent escala al Festival Terramar de Sitges, on s’ha complert la premissa de la cançó amb la que han tancat els seus cinc bisos: “Voy a pasármelo bien”. Un cop més, David Summers, Rafael Gutiérrez, Daniel Mezquita i Javier Molina,varen desfermar tota la seva energia dalt de l’escenari.

Guanyadors d’un Grammy Llatí Honorífic el 2006 per haver contribuït a difondre internacionalment el pop-rock gràcies a la seva música, una música que forma part de la memòria col·lectiva de diverses generacions a Espanya i a tota Amèrica Llatina, on han ofert la xifra rècord de més de 80 concerts els darrers mesos.