El Carnaval de Sitges, seleccionat com un dels millors de l’Estat Espanyol

Niumba, el portal de lloguers turístics de TripAdvisor, ha seleccionat el Carnaval de Sitges com un dels millors de l’estat espanyol. L’elecció es realitza per votació popular i es pot emetre el vot fins al 15 de febrer

El Carnaval de Sitges ha estat seleccionat com un dels millors de l’estat espanyol per la pàgina web de Niumba, el portal de lloguers turístics de TripAdvisor. Fins al 15 de febrer es pot escollir entre les diferents propostes. A més de Sitges, a la selecció apareixen 12 Carnavals més com els de Santa Cruz de Tenerife, Cadis, Tarragona o Verín. La preselecció té en compte diferents aspectes que converteixen cadascun dels carnavals com a únics.

En el cas de Sitges, el portal explica alguns dels actes més representatius del Carnaval de Sitges com són la Rua de la Disbauxa i la Rua de l’Extermini i també fa esment d’altres moments clau de la celebració com l’Arribo de Sa Majestat el Carnestoltes, la presentació de la Reina del Carnaval i la Cursa de llits.

Les multitudinàries desfilades amb més de 2.500 participants disfressats i 44 carrosses tornaran a ser el principal reclam del Carnaval de Sitges, que enguany se celebrarà entre els dies 28 de febrer i 6 de març.