Daltmar guanya un nou espai de lleure amb el Mirador de Montserrat

Acaben les obres que han reconvertit l’entrada al sector en un gran parc i punt de trobada dels veïns. L’actuació, subvencionada pels fons FEDER, s’inclou en el projecte comarcal ‘Garraf: Camins, patrimoni i natura’

0
152
Imatge de les obres del mirador ja enllestides. Foto: Aj. Canyelles
Circ Raluy Legacy 728×90

Daltmar guanya un nou espai de lleure gràcies al Mirador de Montserrat. S’ha reconvertit i dignificat totalment l’entrada al sector, accedint des del nucli històric de Canyelles. S’ha fet una important actuació paisatgística que ha permès als veïns disposar d’una zona que ha de ser un punt de trobada, reunió i gaudi on, a més, poder celebrar festes i esdeveniments.

La construcció del Mirador de Montserrat s’emmarca en el projecte comarcal Garraf: camins, patrimoni i natura, i ha estat cofinançat pel Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER). Els treballs es van posar en marxa al gener i s’han tingut molt en compte les necessitats dels veïns de Daltmar a l’hora de definir el projecte. S’ha comptat amb la seva participació i aportacions per dissenyar aquest espai, que recupera el sector.

L’actuació ha permès transformar totalment un espai obsolet i degradat, destinat antigament a sistema viari, en un espai de gaudi totalment integrat al Parc d’Olèrdola. Per la seva situació estratègica a la serralada del Pic de l’Àliga, un dels punts més alts del territori, el nou Mirador de Montserrat és una gran finestra al parc natural d’Olèrdola i també a les muntanyes de Montserrat.

 

FER UN COMENTARI