El Carnaval omple de música i color els carrers d’Olivella

Van participar 9 comparses i més de 300 persones inscrites i molt de públic

El passat cap de setmana Olivella es va omplir de música i color amb la celebració del Carnaval. El divendres, La Carpa va aplegar a més de 300 persones per gaudir del Carnaval infantil amb xocolatada i espectacle del conegut clown Pep Callau amb el seu grup “Els Pepsicolen”. El dissabte, va arribar el torn de la Rua de Carnaval i l’arribada del Rei Carnestoltes, que enguany ho organitzava la comparsa GT, guanyadora del carnaval 2017 i amb la participació de 9 comparses, 7 d’elles amb carrosses i més de 300 persones inscrites i molt de públic.

Pel que fa al concurs de disfresses, el jurat, format per representants del teixit associatiu del municipi, ho ha tingut molt complicat, donat la gran qualitat de les disfresses i carrosses que han participat, i que finalment han atorgat els següents premis:  Premi a la millor disfressa individual – “Volando por Olivella”, Premi a la millor disfressa de parella – “De flor en flor”, Premis de comparsa a la comparsa més original – “La Belle Époque”, Premis de comparsa a la comparsa més simpàtica – “Al ritme de les plomes”, Premis de comparsa a la comparsa més ben elaborada – “Dracs GT” i el Premi especial a la comparsa escollida per fer el Rei Carnestoltes 2019 – “Fuimos, somos y seremos The Xavales”.

Un cop finalitzat el concurs de disfresses La Carpa es va omplir amb el ball amenitzat pel Grup Magma

El regidor de Festes, Jaume Carol, ha fet una valoració molt positiva de tant de participants com de públic assistent, que tot i la pluja al final de la rua van voler gaudir del carnaval d’Olivella i, gràcies a La Carpa es va poder traslladar a dins el sermó del Carnestoltes.

El cap de setmana es va arrodonir diumenge amb la doble sessió de cinema familiar amb les pel·lícules “Tadeo Jones 2” i “Guardianes de la Galaxia 2”

Aquest cap de setmana, continuen les activitats a La Carpa, amb la festa jove Olivella Mountain Festival, el divendres a partir de les 19h amb els DJ Cigavany i DJ Rulu. Dissabte les 12:30h se celebrarà la Festa d’Andalusia i a la nit torna la festa REMEMBER a partir de les 22h amb Exhibició dels grups de Taebox I Latin Dance i la “Vintage Session” i la “Ruta del Bacalao” amb Dj Pablo Nero. Diumenge a patir de les 12h hi haurà el ball-vermut de la Gent Gran i tancarà les activitats de La Carpa 2018 l’actuació de màgia de Zappamàgic amb l’espectacle “Impact” a les 19h.