La Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges estrena instal·lacions renovades

L’horari de la Biblioteca serà els matins de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i, a les tardes, de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.00 hores.

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Santiago Rusiñol ha reobert aquest passat 23 d’abril les portes després de les obres de remodelació i millora de les instal·lacions de l’edifici. Usuaris i autoritats encapçalades per l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat per la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, han visitat les diferents sales d’aquest equipament cultural, que estrena el servei d’autopréstec i ofereix un total de 52.000 documents, 17.000 dels quals corresponen al fons local, històric i patrimonial.

El batlle de Sitges, Miquel Forns, ha afirmat que “ara podem gaudir d’una biblioteca del segle XXI amb uns bons serveis molt professionals, accessible a tots els usuaris i molt més funcional.  Estem molt satisfets de l’equip de les Biblioteques de Sitges que han fet possible que a la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Santiago Rusiñol hagi tornat a obrir les portes. Els sitgetans i les sitgetanes s’estimen aquest equipament que és punt de referència de la lectura i el coneixement”.

L’horari de la Biblioteca serà els matins de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i, a les tardes, de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.00 hores. La biblioteca, ubicada a la plaça de l’Ajuntament 13, va ser inaugurada el 14 de juny de 1936 i es va instal·lar a la planta baixa de la que va ser la casa de Miquel Utrillo dins del conjunt arquitectònic de Maricel.