Dissabte, 20 d'abril de 2024
És notícia

L’Associació de veïns Centre Vila anuncia la creació del Partit Nesi Vilanoví

Avatar photo

La presentació a la ciutadania tindrà lloc el divendres 1 de març, a les 18h, al Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú

Imatge de presentació del Partit Nesi. Foto: Jordi Nieto

L’entitat veïnal vilanovina ha celebrat durant la tarda d’aquest dimecres la seva tradicional presentació carnavalesca. Centre Vila, que fa dos anys era l’encarregada d’organitzar l’Arrivo i que l’any passat complia vint-i-cinc anys com a associació de veïns, es troba immersa en els preparatius del carnaval d’enguany on destaca la creació d’un nou partit polític, el Partit Nesi Vilanoví.

Sota el lema “desmomifiquem Vilanova i la Geltrú” i amb una escenografia formada per militants d’aquest nou partit i amb un sarcòfag egipci que emula el de la mòmia que dóna nom al partit, el Partit Nesi ha realitzat una primera aproximació a la ciutadania vilanovina en un acte celebrat a la Plaça de les Neus, on han intercanviat les primeres opinions, sobre l’estat en què es troba la ciutat, amb tots els curiosos que s’han atansat a veure de què es tractava.

El president de l’entitat veïnal, Lluís Amarè, ha destacat que “el que es pretén amb la creació d’aquest nou partit, és fer sàtira sobre l’elevat nombre de candidatures electorals que estan apareixent darrerament a la ciutat amb l’objectiu de tenir representació al consistori vilanoví en les pròximes eleccions municipals”.

Així mateix, Amarè ha assenyalat que el Partit Nesi serà presentat a la ciutadania en un acte oficial al Museu Víctor Balaguer, el pròxim divendres 1 de març, a les sis de la tarda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Arboç declara la guerra contra els excrements de gos a la via pública

Notícia següent

Ruiz s’envolta d’agents empresarials i sindicals en una nova sessió de DiàlegsxVNG

Notícies relacionades