Èxit de participació en la XIX edició del Festival de Titelles d’Encamp

L’esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici i ha comptat amb titellaires i companyies de gran reconeixement, com Teia Moner i El Pot Petit, entre d’altres

La XIX edició del Festival de Titelles d’Encamp ha finalitzat aquesta tarda amb un gran èxit de participació.

Un total de 778 persones han assistit a les diferents representacions del festival.

L’esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici, que va ser dijous amb la sessió escolars de ‘Les Quatre Loups’, de Puppet Sporting Club, a Encamp. Les representacions amb infants, que s’han realitzat amb la col·laboració de les ambaixades de França i d’Espanya a Andorra, van continuar divendres amb ‘El Petit Elefant’, de Titelles de Lleida (Encamp) i un nou passi de ‘Les Quatre Loups’, al Pas de la Casa.

Dissabte es van iniciar les sessions obertes a tot el públic i les primeres obres a posar en funcionament l’escenari van ser ‘Gianni’, de Teia Moner (a Encamp) i ‘Animalets’, de Galiot Teatre (al Pas de la Casa).

Per finalitzar el festival, aquesta tarda han tingut lloc les representacions de ‘Les aventures del lleó vergonyós’, de El Pot Petit (a Encamp), i ‘Galaxis’, de Teia Moner (al Pas de la Casa).

Durant les diferents obres, els assistents han gaudit de màgia, contes, espectacles de llums, colors i molta imaginació. A més, la majoria de les representacions han inclòs la participació del públic com un element més de l’obra, introduint així de ple a tots els assistents, grans i petits, en les creacions teatrals.

El Festival de Titelles tornarà l’any vinent amb una nova edició plena de sorpreses i actuacions per a tota la família.