Es reprenen les obres de l’escola Agnès de Sitges

La Generalitat va aturar els treballs com a conseqüència del decret del Govern espanyol que prohibia totes les activitats no essencials

Imatge espai on ubicara l'escola. Foto: Aj. Sitges

La Generalitat de Catalunya reprendrà dilluns les obres de construcció de l’escola Agnès de Sitges després que haguessin quedat aturades com a conseqüència de les mesures de seguretat i restricció de l’Estat d’Alarma.

No obstant, des de l’ajuntament es recorda que calseguir mantenint les mesures de seguretat i protecció contra la COVID-19 a totes les obres.

Paral·lelament, a finals d’abriles van reprendre les obres del nou camp esportiu de Pins Vens. Els treballs van quedar aturats el passat 30 de març per donar compliment a la prohibició del Govern espanyol de dur a terme qualsevol activitat considerada no essencial.

També es va aixecar la prohibició de dur a terme obres privades en tot el terme municipal de Sitges sempre i quan es compleixin els següents requisits:

  • El promotor de l’obra ha de posar en coneixement de l’Ajuntament telemàticament la seva voluntat d’iniciar o reiniciar les obres, acompanyant aquest escrit de la Declaració responsable.
  • Es garanteixin totes les mesures de seguretat per evitar contagis (distància de seguretat i ús obligatori de mascaretes).
  • Les obres no interfereixen en el trànsit de vehicles.
  • L’horari d’inici dels treballs serà el mateix horari que es fa durant l’estiu: de dilluns a divendres de 9,30 hores a 13 hores, i de 14 hores a 19,30 hores. Els dissabtes l’horari serà de 9,30 hores a 15 hores.