Es necessita voluntariat pel recapte d’aliments del banc de Sant Pere de Ribes

El banc del recapte d'aliments tindrà lloc el 19 i el 20 de juny

Imatge del recapte d'aliments. Cedida

Els dies 19 i 20 de juny l’associació Voluntariat Sant Camil i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes duran a terme un recapte d’aliments al municipi per reforçar i proveir de més estoc el banc d’aliments en aquest moments de més demanada i necessitat.

Per aquest motiu es fa una crida a aquelles persones que vulguin fer de voluntàries presencialment en els punts de recollida dels establiments d’alimentació col·laboradors en alguna de les dues jornades i durant unes hores. A tal efecte s’establiran tres torns diferents de participació, el divendres 19 o el dissabte 20 de juny (de 9 a 13 h, de 13 a 17 h i de 17 a 21 h), i es facilitarà al voluntariat les indicacions i el material de protecció i seguretat necessaris per a dur a terme l’activitat prevista.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 938109210 o bé per correu electrònic escrivint a l’adreça benestarsocial@santperederibes.cat i donant les dades personals i de contacte. 

L’associació de voluntaris i voluntàries de Sant Camil desenvolupa des de l’any 2007 al municipi el Projecte Ajut Solidari amb la col·laboració de l’Ajuntament i amb l’objectiu comú de garantir les necessitats bàsiques d’alimentació de persones i famílies en situació de necessitat. En aquests moments la demanda del recurs s’ha incrementat un 57% d’ençà que va decretar-se l’estat d’alarma i ja són 634 més les persones derivades al recurs, essent el total de 1.651. De totes elles, 552 són menors (214 més respecte els 338 inicials d’abans de la crisi sanitària).