Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Es dispara un 83% la construcció d’habitatges nous al Garraf durant el primer semestre

Avatar photo

La construcció d’habitatges nous a les comarques barcelonines del gran Penedès s’ha disparat durant els primers sis mesos d’enguany, segons es desprèn del darrer informe de l’Associació de Promotors de Catalunya. Les dades recollides indiquen que al Garraf ha pujat un 83% l’inici de noves promocions en comparació al primer semestre de l’any passat, mentre també ha crescut un 86% el nombre de pisos acabats. En el cas de l’Alt Penedès, l’obra nova ha augmentat un 64% i els habitatges que s’han enllestit ho han fet un 57%. Pel que fa a l’Anoia, la construcció d’habitatges nous ha pujat un 46% en un escenari en què la finalització d’habitatges s’ha disparat un 154%.

Amb relació a la compravenda d’habitatges nous, despunta l’activitat de l’Anoia, amb un creixement del 56%. Per contra, a l’Alt Penedès aquestes transaccions baixen un 24% mentre el Garraf es manté pràcticament estable, amb un augment del 5%.

En el cas dels habitatges usats, la compravenda durant el primer semestre baixa un 18% al Garraf i ho fa un 14% a l’Anoia. A l’Alt Penedès, la situació s’estanca en comparació als sis primers mesos del 2022.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els projectes molletans, Green Hospital i les Dones d’Aigua guanyen els Premis Eines 2023

Notícia següent

El Mercat Central estrena «Vins amb DO Mercats de Reus»

Notícies relacionades