Empresaris de Portugal visiten Sant Pere de Ribes

Avatar photo
Gràcies a la iniciativa de l’Agència Node Garraf “Garraf al Món”, aquesta delegació ha pogut conèixer el potencial econòmic de la comarca

Una delegació d’empresaris de Portugal, concretament d’empreses associades a la Confederação Empresarial do Alto Minho (CEVAL) de l’àmbit de l’agroalimentació, vitivinícola i industrial, han visitat el divendres, 12 d’abril, Sant Pere de Ribes i també les instal·lacions de l’empresa AKO, ubicada al polígon de la Vilanoveta.

El primer tinent d’alcalde, Josep De Barberà, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Innovació, Ana Herrera, han donat la benvinguda a aquest grup d’empresaris a la Casa de la Vila de Ribes, a qui els han explicat les característiques del municipi, així com la possibilitat d’ampliació del polígon de la Vilanoveta per continuar creixent industrialment. Herrera ha donat algunes dades al respecte i ha destacat que al municipi hi ha aproximadament 700 empreses, la majoria pertanyen al sector serveis seguit del de la construcció, i 2.300 persones autònomes, “una xifra que continua creixent”, ha comentat la regidora. 

La delegació ha anat acompanyada de la presidenta de Node Garraf, Marta Verdejo, qui ha recordat que el Garraf és la comarca més petita de Catalunya i, en aquest sentit, ha posat en valor la capacitat que tenen els municipis per unir-se i potenciar conjuntament l’activitat econòmica i “el nostre caràcter acollidor, obert i cosmopolita”. Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de Node Garraf a través del programa “Garraf al Món”, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Federació Empresarial del Gran Penedès, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’Ajuntament de Sitges, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Centre d’Interpretació de la Malvasia, AKO Group i el suport de la Diputació de Barcelona. 

Després el grup d’empresaris s’ha desplaçat fins a l’empresa AKO, on han pogut conèixer el projecte del HUB de la cadena del fred i també han mantingut una reunió amb empreses de la comarca amb l’objectiu de compartir experiències. 

Des de Node Garraf s’ha organitzat aquesta trobada transfronterera durant tres dies per reforçar els vincles comercials i establir noves aliances internacionals. La delegació portuguesa també ha visitat el Centre d’Interpretació de la Malvasia a Sitges i l’edifici Neàpolis a Vilanova i la Geltrú. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El festival de Food Trucks d’Amposta celebra set anys al parc dels Xiribecs

Notícia següent

Com sé si m’ha tocat formar part d’una mesa electoral?

Notícies relacionades