Els Mossos desmantellen una nau de marihuana a Cubelles

Els agents van comissar més de 1.000 plantes i van detenir quatre persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria del Garraf van detenir, el dimarts 12 de maig, quatre homes de nacionalitats albanesa i espanyola, entre els 21 i els 37 anys, com a presumptes responsable d’una plantació de marihuana indoor a una nau industrial de Cubelles.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de març quan els investigadors van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial del municipi de Cubelles.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància, on van participar agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud, amb l’objectiu de la recerca d’evidències que determinessin l’existència d’un delicte contra la salut pública i finalment, el 12 de maig, van sorprendre una furgoneta, amb dos ocupants, quan sortia de la nau.

Els agents van aconseguir aturar la furgoneta i el seu conductor, però l’acompanyant va baixar del vehicle i es va amagar a l’interior de la nau industrial. Els agents també van comprovar que se sentia una forta olor característica a marihuana que provenia de l’interior de les instal·lacions.

Els investigadors van aconseguir que sortissin tres persones que hi havia al seu interior i, davant la possibilitat que hi haguessin més persones amagades, van accedir a la nau, on van localitzar una plantació de presumptament marihuana.

Concretament els agents van comissar un total de més de 1.000 plantes, distribuïdes tant a la planta baixa com a la primera planta, en dos estats de creixement, així com els elements necessaris per al seu cultiu.

Finalment, davant les evidències, van detenir els quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells i la llibertat amb càrrecs per a la resta.