El Servei Local d’Ocupació de Sant Pere de Ribes inicia la formació en línia

    S’han presentat 220 sol·licituds d’inscripció per als primers cursos que s’hi ofereixen

    Imatge de l'accés al campus virtual. Cedida

    Aquest dilluns 8 de juny han començat els primers cursos de formació en línia per a persones inscrites al Servei Local d’Ocupació (SLO) de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. A través d’un campus virtual, https://campus.santperederibes.cat, els i les alumnes accedeixen als seus perfils i continguts per seguir la formació amb les eines de desenvolupament professional que han escollit.

    Aquesta modalitat de formació a distància, que amb la situació actual causada per la covid-19 s’està potenciant més amb la mateixa eficiència i seguiment d’altres modalitats presencials, està tenint molt bona acollida com ho demostra que s’hagin rebut 220 demandes d’inscripció per a les formacions ofertes. Finalment, però, en total són 73 les participants en les diferents modalitats de formacions que s’estan fent ara, com són el curs de Word (amb una durada de 30 hores), el curs d’Excel (20 hores) i el curs de Magatzem i reposador de nivell 1 (30 hores).Properament, al juliol, també s’iniciarà el curs de preparació per l’ACTIC (de 30hores), el de Magatzem i reposador nivell II (30hores) i el de Manipulació d’aliments (10 hores).

    Un requisit obligatori per poder optar a l’oferta formativa del SLO és estar inscrit/a la borsa de treball de l’Ajuntament-XARXA XALOC. Si la persona no ho està pot aprofitar per donar-se d’alta al SLO demanant hora a les OAC o bé enviant un missatge de WhatsApp al 687729338 facilitant les seves dades personals (NOM I COGNOMS, DNI i telèfon de contacte).