El servei d’ocupació ofereix un curs de “coaching” i tallers de recerca de feina

Les formacions són gratuïtes i telemàtiques, i estan adreçades a les persones inscrites al SLO

El Servei Local d’Ocupació (SLO) oferirà a partir del dia 3 de novembre uns tallers de recerca de feina per competències adreçats a persones usuàries d’aquest servei. Les formacions, gratuïtes, es faran a través de la plataforma Zoom, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per a evitar la propagació del virus de la Covid-19. Les inscripcions s’han de fer enviant un correu electrònic a serveilocalocupacio@santperederibes.cat, indicant nom i cognoms, DNI, empresa, telèfon de contacte i correu electrònic. Les places són limitades.

Els tallers estan enfocats a ajudar a conèixer i treballar les competències personals de les persones inscrites, així com també a preparar una entrevista, fer el currículum vitae per competències o treballar les autocandidatures per fer una bona recerca de feina. Les sis sessions d’aquesta oferta formativa es faran els dies 3, 5, 6, 10, 12 i 17 de novembre, en horaris de matins i amb una durada de 3 o 3 i ½ hores en funció dels continguts.

La programació formativa de tardor del Servei Local d’Ocupació es completa amb un curs de 24 hores de coaching per a la recerca de feina que es duu a terme dels dies 19 a 29 d’octubre. L’objectiu d’aquesta formació és, bàsicament, contribuir a creure en les possibilitats de cadascú, treballar la motivació vers l’objectiu laboral, definir objectius, potenciar les habilitats socials i comunicatives i gestionar les emocions.