El segon cap de setmana del Festival Jardins del Terramar arriba amb Luz, Rosario i Pablo López

Totes les entrades pel concert del cantautor Pablo López del pròxim diumenge han estat exhaurides

El festival dels jardins del Terramar a Sitges que que va començar el passat 20 de juliol i que acabarà el dia 5 d’agost, ha penjat el cartell de totes les entrades venudes amb el concert de Pablo López d’aquest diumenge.

El cantautor que desembarca aquest diumenge 29 de juliol, a les 22.00h, al Festival Jardins Terramar de Sitges amb el Tour Santa Libertad per presentar-nos les cançons del seu darrer treball “Camino, fuego y libertad”.  Un directe que també recorre els èxits de la seva trajectòria musical dels darrers sis anys, temps en el què ha publicat tres discos. El compositor i intèrpret malagueny és el creador d’autèntics himnes com “Tu enemigo”, “El patio”, “El mundo”, “Lo saben mis zapatos”, “Hijos del verbo amar”o “Vi”, ente d’altres.

Pablo López suma aquest nou “soldout” a la seva imparable trajectòria musical, on es succeeixen èxits rere èxits i una gira triomfal pels escenaris de tot el país. Aquest diumenge 29 de juliol, un total de 2.200 espectadors ompliran l’Auditori del Festival Jardins Terramar de Sitges per veure el talent innat de l’intèrpret i compositor malagueny, que s’ha convertit en un dels artistes espanyols amb més projecció dels darrers temps.

Per a tothom qui llegiu la ciutat, us informem que el pròxim dia 7 d’agost, La Ciutat del Garraf edició Sitges sortirà amb una entrevista en exclusiva a Joan Ramon Rodríguez, un dels productors del festival. Per a més informació sobre els concerts i actes que en ell s’hi realitzen, es poden adreçar al web: www.festivaljardinsterramar.com