El Punt Comarcal del Garraf-Alt Penedès de l’AECC reobre la seva seu

S’ha preparat la seu de l’associació a Igualada per mantenir les recomanacions sanitàries i garantir una tornada segura per als usuaris

Imatge d'AECC. Cedida

El Punt Comarcal del Garraf-Alt Penedès de l’AECC (c. Pere Garí, 91, Vilanova i la Geltrú) obre de nou les seves instal·lacions a partir d’avui, dimarts 09 de juny, per tornar a atendre presencialment a les persones amb càncer i les seves famílies d’una forma gradual i d’acord amb la Guia de bones pràctiques en els centres de treball del Ministeri de Sanitat.

La tornada als serveis presencials es fa amb la màxima seguretat i segons el protocol de prevenció en riscos laborals de l’entitat, tenint en compte la condició de grup de risc dels malalts de càncer vers la Covid-19. Les setmanes anteriors l’AECC de Barcelona ha estat preparant la seva seu de cara a aquesta tornada, que es portarà a terme seguint una sèrie de mesures d’higiene i seguretat: ús obligatori de mascareta i de gel desinfectant (disponible a l’entrada) i presa de temperatura a l’arribar. L’objectiu és garantir la tornada segura tant als professionals de l’associació com a les persones beneficiàries.

Fins el 22 de juny el Punt Comarcal del Garraf-Alt Penedès obrirà dimarts i dijous, de 9.30 a 14 hores. A partir d’aquest dia, i tot el mes de juliol, la seu de l’AECC a Vilanova i la Geltrú obrirà tots els dies, de dilluns a divendres, amb el mateix horari. A l’agost romandrà tancat. Els usuaris podran accedir als serveis de l’entitat d’atenció psicològica i social individual.

L’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona segueix mantenint els seus serveis a distància, tal i com ha estat realitzant totes aquestes setmanes de confinament, per aquelles persones que prefereixin no acudir de manera presencial però necessitin de l’ajuda de professionals. En aquest sentit, l’associació segueix al costat de tot aquell qui ho necessiti a través de la xarxa de suport de manera telemàtica amb consultes per videoconferència, per telèfon a través del telèfon de l’AECC de Barcelona (93 200 20 99) i Infocàncer (900 100 036), i amb serveis d’ajuda a través de les xarxes socials (InstagramTwitter i Facebook).