El PSC Vilanova i la Geltrú es compromet a millorar les condicions del treballadors i treballadores públics

Juan Luis Ruiz assegura que l’actual govern municipal ha jugat amb les treballadores d’AISSA des del primer moment i titlla d’electoralisme els darrers intents d'acord a què haurien intentat arribar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Trobada entre el PSC, les forces sindicals i diferents representants dels comitès d’empresa públics i privats presents a Vilanova i la Geltrú. El restaurant Marejol ha acollit aquest dimecres al vespre l’acte on Juan Luis Ruiz, cap de llista del PSC, s’ha compromès públicament davant més d’un centenar d’assistents a donar validesa als acords ratificats pel Ple municipal amb especial menció a les treballadores d’AISSA.

Ruiz lamenta que l’actual govern municipal no hagi estat capaç de donar valor als compromisos adquirits pel plenari. De fet, titlla de “voluntat electoralista” els últims acords als quals haurien intentat arribar i destaca que el que ha fet el govern municipal aquests quatre anys amb aquest col•lectiu “no té nom”.

De cara als comicis d’aquest diumenge, l’alcaldable socialista ha apel•lat novament a la mobilització del vot cap a la candidatura que ell encapçala i assegura que es tracta d’unes eleccions decisives: “No hi ha alternativa: o es repeteix el govern del fracàs o s’obre una nova etapa liderada pel PSC”.

En aquest sentit, Ruiz ha demanat “la màxima confiança” per poder implementar el seu programa de govern i revertir algunes de les actuacions que ha dut a terme aquest govern, a més de treballar per la millora de les condicions laborals i treballadors i treballadores públics.