El govern explicarà les ordenances fiscals del 2021 en una sessió telemàtica

L’any vinent es preveu una major redistribució dels ingressos per fer front a la crisi derivada de la Covid-19

El regidor d’Hisenda i Serveis Econòmics, Fran Perona, explicarà les previsions de modificació de les ordenances fiscals per a 2021 en una sessió pública telemàtica dilluns vinent, 19 d’octubre, a les 19h. L’activitat és oberta a tothom i participativa. Es podrà seguir a través de l’aplicació Zoom, amb la ID 773-688-0987, o bé a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes (www.youtube.com/AjuntamentdeSantPeredeRibes). 

 

El govern municipal preveu portar a aprovació en el proper Ple la nova proposta d’impostos i taxes de l’any vinent que contemplarà una major redistribució dels ingressos amb la finalitat de fer front a la crisi derivada de la pandèmia i algunes actualitzacions, especialment de l’IBI i la taxa de la recollida d’escombraries que fa anys que no s’han actualitzat.

 

La sessió telemàtica de presentació de les ordenances fiscals substitueix les presencials que s’havien fet fins ara, degut bàsicament a la situació actual causada per la pandèmia i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per frenar la propagació de la Covid-19 i l’increment de contagis.