El cinema a la fresca, els tallers infantils i la música tradicional configuren el programa de l’Olivella’t 2021

L’Ajuntament d’Olivella ha organitzat un nou cicle de l’Olivella’t, un seguit d’activitats culturals i lúdiques amb la voluntat de fomentar la retrobada de la ciutadania durant l’estiu. La primera activitat serà la sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula “Doctor Dolittle”, que tindrà lloc el dissabte 10 de juliol, a les 22 hores, a la pista d’El Ganxo. El 17 de juliol, a les 22 hores, a la pista de Les Colines, hi haurà una altra sessió de cinema a la fresca, aquest cop amb la pel·lícula “Padre no hay más que uno 2”.

La següent activitat serà un concert de tangos, valsos i milongues a càrrec del grup Le Tangó amb Gabriela Grabowski i Matías Spadaro, que tindrà lloc el 23 de juliol, a les 20.20 hores, a la piscina municipal d’Olivella. L’endemà, el 24 de juliol, a les 19 hores, a l’avinguda de la Plana Novella hi haurà un espectacle d’animació infantil amb el grup Chispitas. La canalla també podrà gaudir d’un taller de maquillatge i globoflèxia.

Per assistir a les activitats és imprescindible reservar les entrades enviant un WhatsApp al telèfon 667 907 073. Hi ha temps fins al dijous previ a cada espectacle.

Des de l’Ajuntament es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta durant el desenvolupament de qualsevol activitat i que se seguiran les mesures determinades per la Generalitat de Catalunya en cada moment.

A més a més, els dimarts 13, 20 i 27 de juliol i els dijous 15, 22 i 29 de juliol, de les 18.45 a les 20 hores, al parc de Cal·listènia d’El Ganxo, s’organitzarà un taller de cal·listènia. En aquest cas, les inscripcions també s’han de realitzar a través del WhatsApp (667 907 073) abans del 9 de juliol.