Efectuen detencions per violència de gènere i per venda de drogues

El cos policial de Sant Pere de Ribes intervé en el dispositiu per atendre la mort per aturada cardíaca d’un ciclista a Can Pere de la Plana

La Policia Local ha detingut un home pels presumptes maltractaments contra la parella aquest dilluns, 26 d’abril, al nucli de Ribes. El cos policial ha rebut la trucada de la víctima a dos quarts de dues de la matinada, alertant que l’estaven maltractant. Immediatament, dues patrulles s’han desplaçat al domicili de la dona, que presentava signes evidents d’agressió, i han efectuat la detenció. Segons ha explicat la dona, no era el primer cop que era agredida.

Agents de la Policia Local han efectuat una segona detenció aquest cap de setmana, en aquest cas un jove menor d’edat, per tinença de diverses bossetes que contenien marihuana, presumptament destinades a la venda. El noi, de 17 anys i veí de Ribes, també duia diversos bitllets de 5, 10 i 20 euros.

Els fets han tingut lloc el capvespre de dissabte, 24 d’abril, a la plaça Layret, quan agents de la Policia Local s’han adreçat cap a un grup de joves per la forta olor de marihuana que s’hi sentia. El noi posteriorment detingut ha abandonat el grup intentant evitar l’actuació policial, però ha estat interceptat a 50 metres del lloc. Duia les bossetes amb marihuana amagades a la roba i ha manifestat que venia la droga per recuperar els diners que hi havia invertit.

D’altra banda, la Policia Local ha intervingut en el dispositiu per atendre la mort per aturada cardíaca d’un ciclista a la zona boscosa del carrer de la Savina, a la urbanització de Can Pere de la Plana, passades les cinc de la tarda d’aquest diumenge, 25 d’abril. L’home, de 47 anys i veí d’Olivella, anava acompanyat. No s’ha pogut fer res davant la sobtada mort, segons han certificat els serveis sanitaris.