Dos joves intenten cremar viu un sense sostre a VNG

El consistori rebutja totalment aquesta acció i i està estudiant personar-se en la denúncia d'aquest atac

Imatge de la Policia Local de VNG

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha tingut coneixement d’una agressió a un home sense llar, la nit de dimarts, al centre de la ciutat. Segons ha explicat la víctima, els fets van passant al voltant de les dues de la matinada, quan estava dormint, i dos joves el van ruixar amb benzina, van calar-li foc i van fugir. Per sort la víctima es va despertar i va poder apagar les flames.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú condemna enèrgicament aquests fets i està estudiant personar-se en la denúncia d’aquest atac. En nom del govern municipal, l’alcaldessa Olga Arnau manifesta la preocupació per aquest atac i remarca que es tracta d’un fet aïllat: “A Vilanova i la Geltrú els valors de la convivència, el respecte als altres i la solidaritat són absolutament majoritaris i de cap manera tolerarem cap tipus d’agressió per motius racistes, sexuals, de gènere o per estar en situació de vulnerabilitat”.

Els serveis socials municipals s’han posat a disposició de la víctima. Així mateix, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú i els Mossos d’Esquadra han estat informats d’aquest greu atac, duran a terme les actuacions corresponents i intensificaran la vigilància a la nit.