Dilluns es repartiran a les Farmàcies de Sant Pere de Ribes les 3000 mascaretes que han fet les cosidores voluntàries

Es lliurarà una mascareta per persona fins a exhaurir existències

Imatge d'una cosidora de mascaretes. Foto: Aj. SPDR

A partir del dilluns 27 d’abril l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes repartirà, a través de les farmàcies i parafarmàcies col·laboradores del municipi, 3.000 mascaretes tèxtils que ha confeccionat un grup de persones voluntàries cosidores del municipi. D’aquestes, 1.000 s’han pogut fer gràcies al material donat per empreses i particulars i les altres 2.000 amb el material cedit gratuïtament per SEAT per elaborar més mascarets solidaries que també han estat cosides per voluntàries del municipi. Totes elles són mascaretes de cotó, amb una capa de filtre, i han estat desinfectades i esterilitzades. En tractar-se de mascaretes de roba, són reciclables i es poden reutilitzar una vegada rentades a 60º.

Les farmàcies on es poden trobar són:

A Ribes:

  • MARÍA ARIZCUN SAGÜÉS: c. d’Ildefons Cerdà, 54.
  • MARÍA LLUÏSA GONZALVO VÁZQUEZ: ctra. de Sitges, 53.
  • MIRET MESTRE: c. Nou, 18.
  • BUSQUETS: c. de Lluís Companys, 72.

A les Roquetes:

  • ANNA DURAN I DURAN: c. de Miquel Servet, 25.
  • PASCUAL VIDAL: av. de Catalunya, 10.
  • NEUS MARTÍNEZ CATALÀ: c. de Roger de Flor, 100-104.
  • PARAFARMACIA LA SÍNIA: Mercat Municipal La Sínia (c. de Roger de Flor).

Es lliurarà, fins a exhaurir existències, una mascareta per persona (màxim dues) i preferentment a aquelles que no en tinguin, doncs l’objectiu és que ningú és quedi sense mascareta.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes agraeix la tasca i la dedicació de totes les persones altruistes que han participat en el procés de confecció, a la Merceria Cunit (propietat d’una veïna de les Roquetes), a la merceria  Més que Fil, a SEAT, a les farmàcies, a la Ribes Dental per col·laborar desinteressadament en l’esterilització de mascaretes i, en definitiva, a totes les empreses i particulars que les han fet possible.