Digues “Sí, a Sitges”

a regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges fa visible accions solidàries que s’estan duent a terme per pal·liar els efectes del coronavirus a través de la nova campanya per la recuperació turística de la vila ‘Sí a Sitges’

Imatge de la Campanya Sí a Sitges

‘Sí, a Sitges’, la nova campanya per a la recuperació turística de la vila impulsada des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament, avança per donar visibilitat a les desenes d’accions solidàries que el sector turísticha organitzat per pal·liar les conseqüències dels efectes de la COVID-19 sobre les persones amb més risc o dificultats.

La reputació de Sitges també passa per donar visibilitat a les accions solidàries i per conèixer de primera mà el tarannà, l’enginy i l’esforç voluntari de molta gent. S’han triat desenes d’accions, persones i empreses del sector turístic per fer evident que Sitges, també, és una destinació solidària.

Les iniciatives s’expliquen per boca dels seus protagonistes i van des del lliurament d’aliments a sanitaris, la confecció  de mascaretes o la gestió de la compra per persones confinades.

Sostenibilitat i seguretat sanitària

A aquest nou pas per avançar en la difusió dels atributs que donen solidesa a la marca Sitges com a destinació turística amb valors socials molt arrelats, se sumaran dos més: la sostenibilitat i la seguretat sanitària. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell ha destacat que “aviat començarà una nova etapa marcada per un desconfinament progressiu durant els propers dos mesos. És l’hora de pensar en el SÍ i en reforçar els atributs que també fan de Sitges una gran destinació”.

Sitges és una destinació sostenible, amb acreditacions internacionals que ho garanteixen com la Certificació Biosphere, que busca atraure visitants amb un interès especial per l’aplicació d’un model turístic respectuós al màxim amb el medi ambient.

Desenes d’accions diàries tant de l’àmbit privat com del públic aconsegueixen que aquest atribut de la sostenibilitat no sigui un eslògan a Sitges. És una realitat palpable que s’anirà mostrant amb diferents accions durant tota la campanya ‘Sí, a Sitges’.

Per últim la seguretat sanitària i les pautes sanitàries esrecordaran regularment i s’explicaran les mesures que Sitges prendrà i aconsellarà en funció de les decisions que prenguin les autoritats sanitàries.Aquest és un treball que s’està fent amb el sector privat.