11 casos d’abusos sexuals a un institut de Vilanova i la Geltrú

De moment, el professor no ha estat detingut

Els Mossos d’Esquadra han rebut un total d‘onze denúncies d’estudiants d’un institut de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) contra un professor del centre per presumptes abusos sexuals, han explicat fonts del cos a Europa Press.

Segons ha avançat el diari ‘Ara’ les onze denúncies són d’alumnes de batxillerat i fan referència a fets ocorreguts entre 2020 i 2022 a l’Institut Dolors Mallafrè.

Els Mossos també han detallat que part d’aquestes denúncies es van presentar al juny i d’altres són recents, sumen un total d’onze, totes referents a menors d’edat.

El docent ja va ser detingut al juny, arran de les primeres denúncies contra ell, i va quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial. Els Mossos han concretat que les noves denúncies no han comportat una altra detenció, i han afegit que el cas està judicialitzat.

Per la seva banda, la Conselleria d’Educació ha explicat a Europa Press que hi ha una investigació penal oberta sobre el cas i que, cautelarment, el departament ha apartat el professor de les seves funcions de manera temporal.