Denuncien el ‘segrest’ del Drac de la Geltrú, retingut al local que fins ara feia servir l’entitat

Segons l'entitat que gestiona el personatge, el nou propietari ha canviat el pany sense avisar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació d’amics del Drac de la Geltrú ha denunciat que tant aquest personatge, com la resta de dracs i material que utilitza en les seves exhibicions han quedat retinguts al local que havia fet servir els darrers 15 anys, al qual nou propietari ha canviat el pany sense avís previ, segons l’entitat. El local els l’havia cedit la immobiliària L’Ull Blau Grup i en els darrers anys no han tingut constància que hi hagués hagut un canvi de titularitat. La junta lamenta haver-se’n assabentat d’aquesta forma i reclama “d’entrada” poder recuperar les seves propietats “el més aviat possible”. Alhora es mostra “oberta” a negociar pel que fa al futur del local amb el nou titular, la immobiliària Solvia.

L’entitat ja ha començat els tràmits per resoldre el conflicte amb l’empresa. De moment, però, lamenta que “no hi ha data” per recuperar els diferents elements de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú que confien que continuïn a l’interior.

Des del Drac de la Geltrú s’agraeix les mostres de suport rebudes i l’acompanyament de l’Ajuntament de Vilanova, l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i altres entitats i ciutadania en general i confia desencallar aquest bloqueig el més aviat possible.