Tot a punt per a la Festa Major 2020 a Cubelles

Els actes programats del 14 al 16 d'agost, en versió reduïda, garanteixen el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene

Ja és a punt una nova edició de la Festa Major de Cubelles. Enguany, però, el programa d’actes s’ha reduït sensiblement amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, que ha obligat a suspendre la major part dels actes tradicionals de cada any. Amb tot, des de l’Ajuntament de Cubelles s’ha optat per mantenir algunes activitats amb presència de públic, extremant, això sí, totes les mesures de seguretat i limitant els aforaments, a banda d’imposar la lògica de distància social, rentat de mans i ús obligatori de mascareta.

Per a aquells que són presencials, i atenent la normativa vigent de seguretat sanitària, s’han creat uns formularis per participar com a públic. Les sol·licituds s’acceptaran automàticament per estricte ordre d’inscripció i fins a completar l’aforament estipulat en cada activitat.

A més, el GEC ‘Amics del Castell’ ha elaborat un programa d’actes audiovisual que compartiran a través dels seus canals digitals (xarxes socials i bloc) per completar una atípica Festa Major, marcada per la pandèmia de la COVID-19.

El gruix principal de la Festa Major va ser suspesa per qüestions sanitàries i la major part de les partides econòmiques pressupostades es van destinar a ajuts a les famílies i comerços de la vila.