El Parc de Vacances Vilanova Park es consolida com a punt de referència Internacional

El Càmping Vilanova Park prepara la temporada de Primavera-Estiu amb una previsió d'ocupació que fregarà el 100% en els mesos punters

Amb 35 hectàrees de terreny, el Parc de Vacances Vilanova Park,  ofereix la possibilitat de triar des de les diferents unitats d’allotjament com: les tendes de campanya, les caravanes, les mobile home o els bungalows, fins a tot tipus de serveis com el de restauració amb el Restaurant Mas Roquer o els diferents bars que es troben ubicats a les piscines.

Dins del complex de vacances, també s’hi troben diferents zones d’esport específiques, circuit de Spa & Wellness, servei de massatges, ludoteca, supermercat, saló recreatiu, infermeria i boutique. Tot un conjunt de propostes que l’han fet consolidar-se com a guanyador del Best Campside Europe durant quatre anys consecutius,  situant-se al capdamunt de la llista dels Millors Càmpings d’Europa.

En aquesta entrevista per a la Ciutat del Garraf, El conseller delegat del Càmping,  Albert Casas, explica que el Parc de Vacances pot arribar allotjar fins a 5.000 persones diàries amb un promig de 8.000 famílies a l’any, i assenyala que l’any passat, 25.000 persones van triar les instal·lacions del càmping com a destinació per a les vacances.

Durant els mesos càlids hi predomina el turisme familiar encapçalat per francesos, anglesos, holandesos, turisme nacional, belgues i danesos. Tot al contrari del què passa entre octubre i abril, quan es pot trobar amb més facilitat jubilats que viatgen amb caravana des d’Anglaterra, Holanda, Alemanya o França.

Amb més de vint freqüències al dia, el Càmping Vilanova Park queda ben comunicat amb al ciutat de Barcelona, gràcies als serveis oferts per la companyia d’autocars, Monbus. En cas que la destinació sigui Vilanova i la Geltrú, des de la parada de bus del Càmping es pot arribar al centre de la ciutat, gràcies al servei que ofereix la línia  d’autobús interurbà.

Segons el Sr. Albert Casas, Vilanova veu en el càmping un dels principals atractius turístics degut a la gran quantitat de persones que en ell s’hi poden allotjar. Destaca que molts turistes allotjats al Parc de Vacances, descobreixen Vilanova gràcies a ells.  Per contra, diu que té la sensació que molts vilanovins desconeixen la quantitat de serveis que el càmping pot oferir.

Pel que fa al gran complex turístic que la direcció del Parc de Vacances Vilanova Park ha projectat a Cubelles, destaca les quasi 30 hectàrees que ocuparan les 950 unitats d’allotjament, ubicades a menys de 500 metres de la platja i ben comunicades amb la C-31. Des de la direcció consideren com a fet transcendental per a l’execució d’aquest projecte, el desmantellament de la tèrmica, un procés que ja està en marxa.

“El  nou complex turístic vol partir de zero i amb una gestió adequada,  oferint bona part dels serveis que presenten les instal·lacions del complex de Vilanova, i sense passar per alt la obligació de crear proximitat amb les comarques del Penedès i Garraf”,  comenta Albert Casas.

Segons les seves previsions, estimen inaugurar el nou complex turístic l’any 2021,  ja que les negociacions entre l’Ajuntament i la Generalitat s’estan realitzant segons els terminis establerts i està previst que a finals de l’any 2018 s’iniciïn les obres de construcció.