L’Espai Jove de Cubelles torna a atendre de forma presencial a partir del 14 de setembre

Els serveis d’informació i ocupació juvenil i les assessores acadèmica i de salut estan disponibles amb cita prèvia

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Espai Jove reobre el servei presencial a partir del proper 14 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar. Es mantenen tots els serveis habituals que l’espai ofereix al teixit juvenil del municipi, si bé per garantir una millor atenció i control dels contactes, cal fer cita prèvia dels mateixos mitjançant el WhatsApp de Joventut: 628 834 296.

L’entrada es farà per la porta principal del Centre Social Joan Roig i Piera (C. Joan Roig i Piera, 3-5). El personal de consergeria comprovarà que la persona usuària té cita prèvia i li prendrà la temperatura (si excedeix de 37,5ºC no podrà accedir). Si no es disposa de cita, el personal de consergeria consultarà amb a l’Espai Jove si pot ser atès en funció de l’ocupació de l’Espai i/o disponibilitat de la dinamitzadora/informadora o professional per qui pregunti. La sortida es farà per la porta de l’Espai Jove que dona directament al carrer.

Tots els serveis i activitats hauran de complir les mesures generals i complir les pautes que s’estableixen per a la higiene de mans, distància física interpersonal de seguretat (1,5 m.) i utilització de la mascareta.

El passat 12 de març es va haver de tancar l’atenció presencial en tots els serveis municipals, també l’Espai Jove. Durant aquests mesos, les seves professionals han realitzat les tasques mitjançant el treball a distància, mantenint un nou model de contacte amb els i les joves. En el procés de reobertura presencial del servei es vol garantir la recuperació de tots els serveis de l’Espai Jove, la seguretat de les persones treballadores i la seguretat del usuaris i usuàries.

Funcionament dels serveis

  • Punt d’informació juvenil: Caldrà fer-ne ús preferentment amb cita prèvia via WhatsApp. En cas de no tenir-ne no es podrà garantir l’atenció.
  • Ús lliure ordinadors: Caldrà fer-ne ús preferentment amb cita prèvia via WhatsApp. En cas de no tenir-ne no es podrà garantir l’atenció.
  • Servei d’Orientació acadèmica: Caldrà fer-ne ús amb cita prèvia.
  • Referent d’Ocupació Jove: Caldrà demanar cita prèvia, ja sigui a través de l’Espai Jove o de la mateixa tècnica Referent, que comparteixen calendari. L’atenció es fa els dilluns al matí quinzenalment. L’atenció es farà a la Sala de reunions del Centre Social, i només hi podrà accedir una persona usuària.
  • Assessoria de Salut: Caldrà demanar cita prèvia a través de l’Espai Jove. L’atenció es fa cada dimecres per la tarda. L’atenció es farà a la Sala de reunions del Centre Social i preferentment només hi accedirà una persona usuària, màxim dues si la professional que atén el servei ho considera necessari.
  • TRACA: Caldrà demanar cita prèvia a través del telèfon d’atenció del TRACA. L’atenció es farà a la Sala de reunions del Centre Social i preferentment només hi accedirà una persona usuària, màxim dues si el professional que atén el servei ho considera necessari.
  • Sala d’estudi: Caldrà fer-ne ús preferentment amb cita prèvia via WhatsApp. En cas de no tenir-ne no es podrà garantir l’accés. El mobiliari de la sala d’estudi es disposarà en funció de les reserves de sala i de manera que es garanteixi la distància de seguretat entre els/les estudiants. No es cediran despatxos per estudiar.

Pel que fa a l’organització de cursos, tallers i xerrades, cal contactar amb el personal de l’Espai Jove.