Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Cubelles no apujarà els impostos el 2018

Avatar photo

El Govern anuncia la seva intenció de congelar les ordenances i tributs a la proposta de pressupostos per a l’any vinent

L’Ajuntament de Cubelles no apujarà els tributs municipals durant l’exercici 2018. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, ha anunciat la seva voluntat de no incorporar cap augment de les ordenances a la proposta de pressupostos prevista per a l’any vinent i que, prèviament, serà sotmesa a votació pels grups amb representació al plenari. El Govern confia en què el punt tiri endavant amb el màxim de consens possible.

La mesura arriba després que l’any passat s’apugessin alguns impostos com l’IBI i el servei de recollida d’escombraries per tal de poder obtenir més ingressos directes que permetin equilibrar el nivell de despesa i executar un programa d’inversions per al període 2017-2020, que acabarà finançant-se amb la sol·licitud de nous préstecs financers i recursos propis.

Amb la congelació anunciada pel titular d’Hisenda, Cubelles continuarà sent el municipi amb la pressió fiscal més baixa de la comarca i seguirà per sota de la mitjana catalana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’atur augmenta a Lleida de 2.122 persones a l’octubre, l’increment més alt en aquest mes des del 2015

Notícia següent

Jordi Sànchez: “Ens volen humiliats i destituïts. No podran. No tenen prou presons”

Notícies relacionades