Junts per Cubelles presenta oficialment el seu candidat a l’alcaldia

L'actual President Comarcal del PDeCat al Garraf, Robert Monzonis, és el cap de llista pels comicis municipals del 26 de maig

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de Robert Monzonis a l'acte de presentació. Foto: Jordi Nieto

La formació Junts per Cubelles ha presentat el seu cap de llista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. El jove cubellenc, Robert Monzonis, és el candidat a l’alcaldia del municipi del Garraf després d’haver guanyat per unanimitat les primàries celebrades en el sí intern de la candidatura. Monzonis, qui és l’actual president Comarcal del PDeCat al Garraf, ha estat presentat aquesta tarda de dissabte en un acte celebrat al Poliesportiu de Cubelles.

Fins a dues-centes persones han omplert el saló del recinte cubellenc, on tampoc hi han faltat el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet,  l’alcaldable vilanovina Blanca Albà, l’alcaldable sitgetana, Mònica Gallardo, l’exsenador Josep Maldonado, o el portaveu del PDeCat al Congrés dels Diputats, Carles Campuzano.

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells,  ha estat l’encarregat d’inaugurar l’acte i de presentar al candidat, de qui ha destacat l’absoluta predisposició de treballar pel municipi i pel partit, a més de recordar les grans empreses que ha vingut realitzat en els darrers mesos. Per a Castells, el candidat cubellenc és la millor opció per assumir el càrrec d’alcalde a la localitat i ha assegurat que Monzonis compta amb el ple suport del partit.

El candidat a l’alcaldia, Robert Monzonis, ha destacat estar preparant un projecte i una candidatura de govern guanyadora, capaç de generar il·lusió als cubellencs i cubellenques, amb l’objectiu d’emprendre les accions necessàries per realitzar els grans projectes de poble com la nova Bilbioteca, el nou institut, l’escola d’Hostaleria, el centre de dia, o l’Insititut de Teatre, Charlie Rivel. “Tot això, sense passar per alt el fet de solucionar els problemes més senzills que té el municipi com són la neteja, el manteniment de la via pública, o la seguretat”, ha afegit l’alcaldable.

Pel que fa a la llista que l’acompanyarà als comicis, Monzonis ha assegurat que serà una llista molt transversal, amb persones procedents d’ àmbits molt variats i de diverses edats. Així mateix, ha assenyalat que a hores d’ara només cal deicidir l’ordre que ocuparan els seus integrants i que serà presentada oficialment en les properes setmanes. L’acte de quasi dues hores de duració ha estat amenitzat amb l’actuació del cantautor Roger Argemí, un tenor de l’Òpera Nacional de Letònia i per les cantants cubellenques, the Q-bel·les.