El cubellenc Jordi Arànega, sotscampió del 78è Campionat d’Espanya de Patí a Vela sènior

L'Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor d'Esports, Narcís Pineda, van participar de l'acte de lliurament de premis al Club Marítim Cubelles

El patinista cubellenc Jordi Arànega, alhora president del Club Marítim Cubelles, ha estat el sotscampió d’Espanya de patí a vela sènior, en el 78è campionat celebrat en aigües cubellenques. Oriol Mahiques, del Club Nàutic Sitges, i Pere Crespo, del Club Natació Badalona, han completat el pòdium en actegoria masculina i han rebut els seus premis de mans de l’Alcaldessa de Cubelles i el regidor d’esports, Rosa Fonoll i Narcís Pineda, respectivament. Anna Pujol, del Club Natació Barcelona, va ser la vencedora en fèmines i en veteranes.

Arànega suma aquesta segona posició al seu palmarès, en el qual destaca el subcampionat de Catalunya júnior de 1995 i s’ha mantingut al top 5 del campionat d’Espanya de 2019 i de 2020. El cubellenc ha compaginat la seva faceta d’esportista amb la presidència del club organitzador, el Club Marítim Cubelles, que està celebrant el seu 50è aniversari posposat el 2020 per la pandèmia sanitària.

L’Ajuntament de Cubelles és l’unic fins a la data que ha declarat en un ple municipal el patí a vela com a embarcació genuïna del nostre litoral, l’any 2008.