El cementiri de Cubelles obre per Tots Sants en horari especial i amb mesures sanitàries

Obrirà de 9 a 18 hores ininterrompudament

Imatge del cementiri de Cubelles. CEDIDA

La regidoria de Salut ha preparat un dispositiu especial per poder fer les tradicionals visites al cementiri municipal al voltant de la festivitat de Tots Sants amb totes les garanties sanitàries. Per aquest motiu, s’ha establert un horari especial del 29 d’octubre al 2 de novembre de les 9h. a les 18h. ininterrompudament. Amb tot, es recomana evitar en la mesura del possible les visites el dia 1 de novembre per reduir les concentracions de persones.

Durant aquests dies es farà un estricte control d’aforament a l’entrada del cementiri, amb verificació de temperatura i obligatorietat de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. A més, es limitaran els col·lectius de persones a un màxim de sis per grup, que hauran de dur obligatòriament la mascareta i mantenir la distància de seguretat social. Les visites seran d’un màxim de 30 minuts i està totalment prohibit el consum de menjar i/o begudes a l’interior de les instal·lacions. Per evitar aglomeracions, sí que s’ha cancel·lat la tradicional missa en honor als difunts.

Com a novetat, s’han adquirit quatre escales de grans dimensions i dotades d’una plataforma a la part superior que serviran als visitants per poder accedir de manera còmoda i amb seguretat als nínxols i columbaris situats a més alçada. També estan equipades amb rodes per tal de facilitar el moviment per les noves voreres ampliades en compliment del pla d’accessibilitat que es va executant en diverses fases a tot el cementiri municipal.