Cubelles sol·licita a Correus que ampliï el seu horari i incrementi la xarxa pública de bústies

L’equip de govern s’ha reunit amb representants de l’empresa estatal per demanar que recuperi el servei d’atenció de la seva oficina els dijous a la tarda i dissabtes

L’Ajuntament de Cubelles ha sol·licitat formalment a Correus que ampliï el seu servei d’atenció al públic a dijous a la tarda i dissabte al matí. La petició s’ha dut a terme en una reunió recent amb els responsables de zona de l’empresa estatal arran de la carta que el consistori va enviar demanant solucions per atendre més usuaris a les seves instal·lacions, tot garantint la distància de seguretat i evitant així que no s’acumuli gent al carrer. Els seus portaveus no descartarien un possible trasllat en cas de localitzar un nou local així com derivar el servei de paqueteria a una nau industrial, tal com duen a terme a d’altres municipis.

Els representants de la companyia postal s’han mostrat receptius a la proposta i s’han compromès a estudiar-la, malgrat explicar que la reducció d’horari, de moment provisional, respon a les mesures de protecció sanitària adoptades arran de la pandèmia.

D’altra banda, Correus també s’ha compromès a analitzar la viabilitat d’augmentar la seva xarxa de bústies públiques, actualment molt concentrada al centre de la vila, i reduir així els desplaçaments dels veïns d’altres barris. L’empresa postal començarà estudiant la proposta a la zona de la Mota per, posteriorment, anar estenent-la en funció de la resposta dels usuaris. Tant l’Ajuntament com la companyia pública s’han felicitat per la bona entesa i confien en arribar a acords satisfactoris per ambdues parts.