Activada l’atenció al públic telemàtica i telefònica dels serveis municipals de Consum, Ocupació, Empresa i Emprenedoria de Cubelles

L’àrea de desenvolupament local (ADL) de l’Ajuntament de Cubelles que aglutina a la regidoria de Turisme, comerç i fires, la regidoria d’Empresa i emprenedoria i la regidoria d’Ocupació ha activat aquesta setmana l’atenció al públic telemàticament i telefònica. Els regidors responsables, Trini Vicente i Narcís Pineda, han acordat implementar aquesta mesura de forma immediata per a poder atendre treballadors, consumidors, comerciants i empresaris mentre duri l’estat d’alerta.
Les consultes s’han d’adreçar als emails: consum@cubelles.cat (servei de consum) i solcub@cubelles.cat (ocupació, empresa i emprenedoria).
L’atenció telefònica es realitzarà de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h. i dijous de 17.00 h a 19.00 h. a les següents extensions del telèfon de l’Ajuntament (93 895 03 00)
CONSUM Ext. 1266
OCUPACIÓ Ext. 1269
EMPRESA i EMPRENEDORIA Ext. 1268
MERCAT MUNICIPAL Ext. 1267
TURISME Ext. 1700
Un cop se superi el període de confinament, les regidories tornaran a realitzar l’atenció al públic convencional.

Des de l’Ajuntament també han anunciat que s’han suspès les jornades dels Pressupostos Participatius i el Mercat Setmanal