Cubelles viurà el Dia Universal dels Drets dels Infants a la xarxa

Les restriccions a causa de la pandèmia han obligat a traslladar a YouTube els tallers i activitats programats

L’edició 2020 del Dia Universal dels Drets dels Infants es viurà en línia a causa de les restriccions a les que obliga la COVID-19.

Malgrat això, es manté un programa d’actes adreçat als més menuts que podran seguir des del canal municipal de YouTube.

Tallers de manualitats, animacions i l’hora del conte faran gaudir la infància de Cubelles en el dia que es commemoren els seus drets.

La jornada s’iniciarà amb una vídeosalutació de l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i la regidora Alexandra Corvillo. Tot seguit, també en vídeos a YouTube, tindran lloc tres tallers de manualitats infantils.

En primer lloc un de kirigami amb l’Associació Clorofil·la, una guirnalda feta de paper amb la silueta de nens i nenes agafats de la mà.

Un segon taller, en aquest cas de reciclatge, permetrà crear la família de cada infant amb materials reciclats amb la direcció de Neus Corominas. L’artista local Arantxa Manrique prendrà el relleu amb un taller de manualitats per confeccionar les pròpies titelles i, per acabar, Sílvia Rearte ensenyarà com fer les polseres solidàries Candela, els beneficis de les quals serveixen per col·laborar amb la investigació del càncer infantil a l’hospital Sant Joan de Déu.

Finalment, la companyia La porta de fusta farà l’hora del conte amb la teatralització de l’obra Bernat l’enamorat: contes amb valors.