fbpx

Cubelles repartirà xecs regal per a les famílies més vulnerables

Avatar photo

L’Ajuntament de Cubelles repartirà, a partir de demà, 328 xecs regal perquè les famílies de Cubelles que es troben en situació de vulnerabilitat puguin comprar joguines, roba i calçat als seus infants aquest Nadal. Els xecs se sumen als vals de vulnerabilitat alimentària, que tenen per objectiu cobrir les necessitats d’aquests infants en èpoques en què no hi ha menjador escolar.

Un total de 96 famílies i 164 menors d’entre 0 i 17 anys es beneficiaran d’aquestes ajudes impulsades per la regidoria de Benestar Social per tal d’assegurar que “tots els infants de Cubelles puguin rebre regals i gaudir de Nadal, independentment de la seva situació econòmica”, segons ha explicat la regidoria de Benestar Social, Alexandra Corvillo. En aquesta mateixa línia, i a banda dels xecs, la regidoria donarà entrades per al Parc de Nadal a 80 famílies amb infants de fins a 11 anys.

Tant pel que fa a les joguines com la roba i el calçat o l’alimentació, es tracta de xecs de 30 euros que contribueixen, a més, a dinamitzar el comerç local, atès que s’han de bescanviar a botigues del municipi adherides a la campanya. Pel que fa a les joguines, la mesura s’adreça a menors entre 0 i 11 anys, la roba abraça joves entre 12 i 18 anys, mentre que el d’alimentació abasta totes les famílies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona desplega el Tapís Memorial de la Sida des del balcó de l’Ajuntament

Notícia següent

EXPLOTACIÓ | Dos restaurants de Tortosa podrien pagar els seus empleats amb menjar

Notícies relacionades