Cubelles reobre el casal de la Gent Gran

Seguint les últimes indicacions del PROCICAT, el Casal reobrirà amb el 70% de capacitat i mesures sanitàries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Arran les últimes actualitzacions del PROCICAT, el Govern local tira endavant la reobertura del casal de la Gent Gran a partir del dilluns 13 de setembre.

Les mesures sanitàries seran del 70% d’ocupació de la capacitat del casal, gel hidroalcohòlic i presa de temperatura. A més, tornen a activar-se activitats tradicionals com les cartes, el dòmino i el billar amb les que es mantindrà un seguiment exhaustiu pel compliment de les mesures sanitàries donat que són activitats manipulatives.

Per una altra banda, la regidoria de la Gent gran decideix continuar amb la línia de fomentar les polítiques d’envelliment actiu després d’una dura pandèmia a on el contacte social s’ha vist tan afectat. Així doncs, activitats com el ioga, gimnàstica, manualitats, memòria, entre d’altres, seran totalment gratuïtes. D’aquesta manera es vol engrescar al col·lectiu de la gent gran perquè faci activitats lúdiques donat que augmenten el benestar físic, emocional i social de les persones, tal com fa referència la regidora Alexandra Corvillo.

Les inscripcions s’estan realitzant durant aquesta setmana, de dilluns a divendres, al mateix casal de les 9 fins a les 14 hores.