Cubelles inverteix més de 78.000 euros en la millora de l’eficiència de l’enllumenat públic

S’han renovat totes les lluminàries del passeig de Narcís Bardají amb tecnologia LED

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria d’Espai Públic i l’empresa concessionària del manteniment de l’enllumenat públic, SECE, han renovat lluminàries en diverses zones del municipi per valor de més de 78.000€. Les feines han consistit, principalment, en la reposició de columnes malmeses per accidents de trànsit i en la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, mitjançant bombetes LED més eficients. Les feines també han servit per reparar les deficiències detectades durant els treballs realitzats.

Les tasques més remarcables són les realitzades a la zona del Bardají, concretament al passeig de Narcís Bardají, on s’han renovat totes les lluminàries per unes de tecnologia LED d’alta eficiència que, a banda de reduir el consum, augmenten la luminància a la via pública, amb un cost de prop de 15.000€. Així mateix, en l’adequació de línies i quadres, s’han invertit més de 30.000€.

Així mateix, al parc de Santa Maria s’ha realitzat una inversió de més de 6.800€ per tal d’instal·lar uns detectors que automatitzin la intensitat de la llum. Aquesta mesura es pren per tal de reduir les queixes veïnals sobre els actes d’incivisme que es denuncien en aquest espai públic per la concurrència de grups de persones a la nit.